AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS EREJE

Cégünk kiváló szakembereket tömörítő csapata, valamint professzionális partneri együttműködéseink annak jegyében születtek, hogy első osztályú, igazán minőségi ingatlanfejlesztési projekteket valósíthassunk meg.

Budapesten első fejlesztésünk a 3 ütemben épülő Harmatliget lakópark a maga 313 családi lakásával, melyet további jelenleg előkészítés alatt lévő izgalmas ingatlanfejlesztések követnek.

Tőkeerős finanszírozási hátterünk, tapasztalt szakember gárdánk és elhivatottságunk a garancia arra, hogy a Harmatliget lakóparki újépítésű családi lakása mind Önnek, mind családja számára a kényelmet, biztonságot, az otthont jelentse.

db
Elsőosztályú lakás
+ m2
Zöldterület
+ fő
új boldog lakó

Küldetésünk

Magunk is családos emberekként kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink egy kényelmes, élhető, fenntartható jövőt kapjanak hagyatékul. E szemlélet határozta meg a Harmatliget lakópark tervezését, és áll első helyen a kivitelezés során is. A nagyvárosi forgatagban kifejezetten nagy jelentősége van minden zöld területnek, a biztonságnak, valamint a környezettudatosságnak.

Környezettudatosság

A Harmatliget lakópark Budapest egyik utolsó zöldövezeti ingatlanfejlesztése. Az építés fontos szempontjaként határoztuk meg a minél nagyobb zöld terület kialakítását így épületeink teteje teljesen parkosított zöldtetők, valamint a lakóparkon belül az autókat is a föld alá száműztük. A területet a gyermekek játszótereinek és a természetnek adtuk.

A fenntarthatóságról a modern műszaki tartalom is gondoskodik akár a fűtési rendszert akár a szigetelést tekintve. A lakópark a jövőre is figyel így természetes, hogy elektromos autóknak szánt töltőpontokat is kialakítunk, valamint a szelektív hulladékgyűjtésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

YBL ÉS PROARCHITEKTÚRA DÍJAS ÉPÍTÉSZ TERVEZŐ

Prof. Dr. Kertész András Tibor DLA az Avant-Garde Építész stúdió Kft. (1016 Bp. Krisztina körút 91.; www.avant-garde.hu; Tel: 061/ 212-6206 ) ügyvezető igazgatója, illetve a Pécsi Tudományegyetem Informatikai és Építészeti kar egyetemi tanára.

Korábbi munkái:

 • T-Com Irodaház (Budapest)
 • Családi villa (Normafa, Budapest)
 • Europeum Üzletközpont és Szálloda (Budapest)
 • Silka Iroda és Raktárépület (Budapest)
 • Sportcsarnok (Bolzano, Olaszország)
 • Yacht Club (Balatonfüred)
 • Bürocenter West Irodaház (Budapest)
 • Általános Iskola (Fót)
 • Riverpark irodaház (Budapest)
 • Fehérvári úti Vásárcsarnok (Budapest)
 • Irodaház (Diósd)
 • Haller Gardens Irodaház (Budapest)
 • Infopark E épület Irodaház (Budapest)
 • Budafoki Piac (Budapest)
 • Milestone Diákszálló (Budapest)
 • Shopmark Shopping Mall (Budapest)

Üzletpolitikánk

Tisztesség

Üzleti tevékenységünket minden esetben a legmagasabb erkölcsi normákra építjük, természetesen partnereinktől is ugyanezt várjuk. Tudjuk, hogy a cél nem szentesíti az eszközt.

 

Megbízhatóság

Mi hosszútávban gondolkozunk és így is teljesítünk. A lakásvásárlás egy életet meghatározó befektetés ezért fontosnak tartjuk, hogy megbízható partnerként, az ígéreteit teljesítő csapatként legyünk jelen az ingatlanpiac világában és vásárlóink megelégedésére további fejlesztéseket vigyünk véghez.

 

Kreativitás

Kreatív alkotócsapatunk innovatív megoldásokat kínál jövőbeli lakástulajdonosaink számára.  Az Ön felvetéseire is szívesen kidolgozzuk a legmegfelelőbb megoldást.

 

Csapatszellem

Ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal valamint projektjeink többi résztvevőjével hosszútávú partnerségre törekszünk, amelynek alapját a kölcsönös elfogadás, tisztelet és erős csapatszellem képezi.

Lakóparki lakásaink megtekinthetőek! Tekintse meg már most!

Kérjen időpontot!

IDŐPONT FOGLALÁS

Értékesítőink - az Ön segítségére

Tóth Krisztián

Értékesítési vezető
Tóth Krisztián
Szekeres Éva

Szekeres Éva

Értékesítő

Irodánk az Ónodi utcában található, kiválóan felkészült értékesítőkkel, igényes, modern környezetben.

Személyre szabott megoldásokat kínálunk minden érdeklődőnek. Korrekt jogi háttér, saját ügyvéddel. Hitelügyintézés, hiteltanácsadás közvetlenül az irodánkban. Kollégáink kiváló helyismerettel és sok éves tapasztalattal rendelkeznek.