FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Fedezze fel Lakóparkunk legszebb lakásait

CSOK BARÁT LAKÁSOK A HARMATLIGET LAKÓPARKBAN

Kiemelkedő műszaki tartalommal épül 14 épületből álló, összesen 313 családi lakást tömörítő parkosított lakóparkunk Budapest X. kerületében. Lakóparkunkat eleve a többgyermekes családok igényei szerint terveztük és építjük, hogy gyermekei vidáman, biztonságban és egészségesen nőjenek fel. Tudjuk, hogy nincs nyugodt otthon biztonságérzet nélkül. Lakásaink a 2019-es CSOK-ra lettek optimalizálva. Otthona nyugalmát a jó környék mellett extra szolgáltatások is biztosítják.

A Harmatliget lakópark és környezete az egyik utolsó csendes zöldterület a belváros közelében. Ezt az adottságot a lakópark kivitelezése tovább erősíti. Lakóparkunkban minden épület teteje parkosított zöldtető, minden földszinti lakáshoz saját kert tartozik, ahogy nagy terasz minden más lakáshoz is. Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy a Harmatliget lakópark családi lakásai zöld környezetben legyenek. A Lakóparkon belül színvonalas parkosítás, valamint a közvetlen szomszédságában található 15 hektáros zöldpark, futópályával (Óhegy Park) is ezt hivatott szolgálni. Lakása akkor válik igazán otthonná, ha annak hangulata és szolgáltatásai valóban kényelmessé teszik az Ön mindennapjait. Otthontöltött idejét szolgáltatásokkal és fejlett műszaki tartalommal segítünk kellemessé varázsolni.

Életének minden bizonnyal a legfontosabb beruhá­zása az otthonteremtés. A Harmatliget lakópark csapata minden eszközzel szeretné megkönnyíteni Önnek és családjának új otthonuk megszerzését, éppen ezért átvállaljuk a tulajdonszerzés ügyvédi költségeit. Minden lakásunk kifejezetten családok igényeire lettek szabva és a CSOK legteljesebb kihasználására optimalizáltuk, mely mellett teljeskörű hitelügyintézési szolgáltatást is nyújtunk.

0
m2 ÖSSZTERÜLET
0
m2 LAKÓTÉR
0
LAKÁS & PARKOLÓHELY
0 +
ÚJ LAKÓ

Mélygarázs és tároló

Tároló ára: 600.000-ft/ m2
Mélygarázs ára:4.500.000-ft

első ütem átadása 2021. második negyed évben

Az oldalon található árak csak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk

Fizetési ütemezés:

10% előszerződéskor foglaló + 15% előleg
20% építkezés megkezdésénél
20% szerkezet kész állapotnál
25% belső kivitelezés megkezdésénél
10% kulcsátadásnál